Vyhledávání


Hip-Hop

Citát

10.10.2008 20:27
Neříkej HOP, dokud neřekneš HIP.

"V tanci nemůžeš být dobrý nebo špatný. Můžeš jen žít pro tanec a nebo tancovat pro život....."

 

" Nedovol aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!!  "

TOPlist

Seal se obul do soulových šlágrů

18.11.2009 17:24

Trojnásobný držitel ceny Grammy Seal si dal pauzu od popu a svoji novou deskou Soul utekl ke klasikám stejnojmenného názvu. Novinku, která vychází právě v pondělí, produkoval legendární David Foster.

Sealova šestá studiová deska měla původně obsahovat jedenáct skladeb, nakonec se seznam předělávek o jednu rozrostl. Oba tvůrci - zpěvák a skladatel Seal a producent David Foster - vzájemnou chválou nešetří.

Seal do nebes vynáší své a Fosterovo souznění, cení si (kromě desky) nově nabytého přátelství. Foster přitakává: "Udělal jsem spoustu desek, ale nikdy jsem si natáčení neužil jako tentokrát se Sealem. Myslím, že on je jediným zpěvákem na planetě, který může takové album natočit. Přináší do klasických melodií něco nového a osvěžujícího, zároveň je uchopuje s ohledem na jejich dědictví. Na druhé straně si je přivlastňuje a přistupuje k nim jedinečně po 'sealovsku'."

Seal se českým fanouškům naposledy představil osobně v červenci, kdy vystoupil v pražské Areně Sparty na Výstavišti. Představil zde album System. Jeho třetí návštěva ovšem nedopadla slavně, publikum zůstalo spíše chladnější