Vyhledávání


Hip-Hop

Citát

10.10.2008 20:27
Neříkej HOP, dokud neřekneš HIP.

"V tanci nemůžeš být dobrý nebo špatný. Můžeš jen žít pro tanec a nebo tancovat pro život....."

 

" Nedovol aby tě strach z prohry vyřadil ze hry!!!  "

TOPlist

Fandí jinému žánru než produkuje!!

17.11.2009 21:17

Jak už jednou Marpo na Óčku prozradil, nevládne pouze slovem, ale též paličkami. A proto se chystá rap propojit s rockem. Ve svých hudebních tipech tedy nabídne i tvrdší žánr.

Muzika je pro Marpa zdroj energie, pocitů a euforie. Váží si těch, kteří takovou hudbu vytvářejí, takže by ji nikdy nekradl. Už ve 14 letech mu došlo, že vypalování zabíjí muziku! V té době Marpo jako pravý skejťák poslouchal kapely, co zněly ve skateových videích. A jedna z nich zazní i v našem pořadu.

Jakub nabídne písně i z jiného soudku. Taneční styl však Marpovi nic moc neříká. Co se musí stát, aby ho takové rytmy chytly? Sám o sobě prohlašuje, že je "totálně nepohyblivej člověk". Přesto existují místa, kde si občas zatančí. Kde? To se v pořadu dozvíte, stejně jako důvody, proč se většina jeho klipů nemůže na Óčku hrát před desátou večerní.

Počkali jste si na ně někdy? Pokud ne, nevadí, Marpo vám je alespoň popíše. A jak si poradil s vulgárním výrazivem v jediném povoleném videoklipu Nech to běžet?

Co už nechává nadobro plavat, jsou jeho spory na české rapové scéně, kterou už přestal úplně poslouchat. V čem jsou pro něj SuperCroo jako malé děti? Marpo už nechodí ani na hiphopové koncerty. Radši si užije pořádnou pódiovou show Marilyna Mansona. Co by z ní rád přenesl na svá vystoupení?